BALLINA VIDEO URTËSI POROSI HYJNORE CICËRIMA PROFETIKE KËSHILLA
Shembulli i namazit dhe lumit para shtëpisë
Dallim i madh mes dy shtëpive
Njeriu me shpërblimin më të madh në namaz
Haxhi dhe Umreja e largojnë varfërinë
Mos u dëshpëro, ngase në vështirësitë dhe durimin e vuajtjeve qëndron rruga drejt fitores, lumturisë dhe suksesit
"Nëse dëshironi t‘i përgjigjeni padrejtësisë, atëherë bëjeni këtë vetëm në atë masë sa u është shkaktuar; por nëse përmbaheni, kjo është vërtetë më mirë për durimtarët. Bëhu durimtar! Por, durimtar mund të jesh vet ...
Mos u dëshpëro nëse dëgjon fjalë të këqija, ngase lakmia është sëmundje e moçme
Mos u dëshpëro, përderisa u bën mirë njerëzve!
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemusliman
/ tijemuslimanint
© Të gjitha të drejtat e rezervuara.
info@tijemusliman.com